Még pár nap és hivatalosan is bemutatkozik az Asus ROG Phone 2. Minden más, a kínai piacon kapható készülékkel egyetemben a ROG Phone 2 is megfordult a TENAA-nál. Ennek köszönhetően újabb információkkal gazdagodtunk a mobillal kapcsolatban.

170.99 x 77.6 x 9.78 mm-es dimenziókkal fog rendelkezni, a dizájn hasonló lesz a tavalyihoz, de számíthatunk néhány újdonságra is. A kijelző 6,59 hüvelykes AMOLED technológiájú lehet 120Hz-es képfrissítéssel. Az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá kerülhet beépítésre, a hátlapon ugyanis nem látható a kiszivárgott fotókon.

Hátul egy két kamerás rendszert találunk, mellette duál-LED vaku figyelhető meg. Az akkumulátor 5800 milliamperóra kapacitását akár 30 wattal is tudjuk majd tölteni.

A kínai bemutató július 23-án esedékes, az árról és európai megjelenési időpontról egyelőre nincs információnk. Addig ajánljuk, hogy nézd meg a ROG Phone-ról készített videót:

 

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!