Úgy tűnik, Kínában hatalmas a kereslet az Asus legújabb gamer telefonja, a ROG Phone II iránt. Az első tízezer készülék ugyanis 73 másodperc alatt talált gazdára és további két és fél millió (!) foglalás van leadva a helyi Amazonnak számító JD.com oldalon.

A foglalások száma azonban ott nem pontosan azt jelenti, mint nálunk az előrendelés. Ha valaki foglalást ad le, akkor több eséllyel indul az értékesítés megindulásakor és annak során, mint egyszeri netes vásárló. Ezeket tetőzik még a flash sale akciók, amikor – akár hivatalos bolti megjelenés előtt – már le lehet csapni korlátozott darabszámban termékekre. Kínában nagy népszerűségnek örvendenek az ilyenek.

Az első ilyen flash sale akcióban az Asus tízezer darab ROG Phone II-t adott el, mindössze 73 másodperc alatt. A céget is meglepte, hogy ekkora kereslet volt a mobil iránt, még nyilatkozatot is adtak ki, melyben bocsánatot kértek azoktól, akiknek nem sikerült megvásárolni most a terméket. A következő flash sale augusztus 4-én, majd 7-én és 12-én lesz, az Asus pedig azt ígérte, nagyobb készlettel számolnak.

A ROG Phone II jelenleg a legerősebb és legérdekesebb gamer telefon a piacon. Ráadásul vannak olyan funkciói, melyek a játékosvilágon kívül is érdekesek lehetnek. Ilyen például a 120 Hz-es képfrissítéssel bíró kijelző vagy a Snapdragon 855 Plus processzor. Ha érdekelnek a részletek, olvasd el a cikket vagy nézd meg a videót:

Európában szeptember 4-én fogják bemutatni a ROG Phone II-t az IFA előestéjén. Az itteni árakról egyelőre nincsen hír, de a kínai árak alapján nem lesz drágább az új készülék az előző generációnál.

Hirdetés
FORRÁSGizmo China
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.