Az Asus néhány héttel ezelőtt leplezte le a Zenfone 6-ot, mely remekül sikerült és egyértelműen egyedi lett. A gamereket megcélzó eszközök 2. generációja is egyre több helyen kapható, a nagyok közül most az Asuson a sor, hogy bemutassa a ROG Phone idei verzióját.

A fenti meghívót az ASUS a Weibóra rakta ki, melyen a július 23-i dátum szerepel. Illetve az esemény meghívóján az is látható, hogy a PUBG Mobilet is fejlesztő Tencent Games csapatával együtt kerül megrendezésre a bemutató.

Néhány specifikáció már kikerült az internetre a mobilról: 120 Hz-es képfrissítéssel érkezik és 30 wattal tölthetjük majd. Qualcomm Snapdragon 855-ös processzorra és minimum 6GB memóriára számíthatunk. Ha kompatibilis lenne az előző generációs kiegészítőkkel, annak bizonyára sokan örülnének, de új kiegészítők bejelentése sem elképzelhetetlen.

A Black Shark 2 és a Red Magic 3 már a piacon vannak és az áruk sem vállalhatatlan, így kíváncsian várjuk, mivel készül az Asus és mit hoz majd a ROG Phone 2.

Ha kíváncsi vagy, mitől is lett annyira egyedi a Zenfone 6, tekintsd meg Laci videóját:

Hirdetés
FORRÁS9To5Google
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!