Hirdetés

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette, hogy a következő generációs ROG Phone II lesz az első gamer telefon a világon, amelyet az új Snapdragon 855 Plus mobil processzor hajt.

A ROG Phone II a 2018-ban debütált ROG Phone utódja lesz. Az ASUS ígérete szerint innovációira építve és azokat továbbfejlesztve a lehető legjobb mobil gamer élményt fogja nyújtani a felhasználóknak a készülék.

A gamer mobilról a következő hetekben rántják majd le a leplet. Pontos dátum és specifikációk egyelőre nincsenek, de a cég sajtóközleményben bejelentette, hogy a készülék a Snapdragon 855 Plus processzort fogja használni. A kínai bemutató július 23-án esedékes, az európai bemutatóról azonban egyelőre nincs információnk.

A Snapdragon 855 Plus Kryo 485 CPU-ja akár 2,96 GHz-en is tud dolgozni. Az Adreno 640 GPU pedig 15%-kal nagyobb órajelen fut, mint a jelenlegi 2,84 GHz-es Snapdragon 855.

Az ASUS azt ígéri, hogy a kiemelkedő teljesítmény mellett számos izgalmas új funkciót és fejlesztést kapott a ROG Phone II, amely szerintük le fogja nyűgözni a mobil gaming világát. Kíváncsian várjuk!

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.