Hirdetés

Az alapmodell még januárban került bemutatásra, azóta titkolóznak a következő csúcsmodellükről a kínaiak, egészen mostanáig. Folyamatosan jönnek az újabb infók a hajlított kijelzős modellről, a Galaxy az Elephone P9000 Edge-rőlP9000-EDGE效果图-0524_副本-768x463-2

A kijelző 5.7 inch-es (JDI) 2K felbontású lesz, „túlszaturált” színekkel operálva. Papíron jónak ígérkezik, jól is néz ki, lekerekített szélek, káva nélküli kialakítás. A képernyő alatt található az ujjlenyomatszenzorral ellátott home gomb. Az oldalán pedig hasonlóan a Honor 7 „honor gombjához”, a P9000 Edge is rendelkezni fog egy funkció gombbal. A fém hátlapon két kamerás megoldást kapott, kéttónusú LED villanóval. A tetejére került a 3.5mm-es jack fülhallgató csatlakozó és alulra az USB Type-C port. A processzorról egyelőre nem tudni konkrétumot, de lehetséges, hogy Helio P10-t fog kapni.

A készülék hamarosan bemutatásra kerül, pontos dátumot nem közöltek még, mindenesetre érdekes lehet. Magyarországon a KéK Telekommunikáció forgalmaz Elephone készülékeket, Facebook oldaluk szerint hamarosan érkezik hozzájuk az S3. Akit esetleg érdekel, kattintson a fenti két link valamelyikére.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Zola
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook