A KéK Telekommunikáció jóvoltából eljutott hozzánk az Elephone S3 és az Elephone P8000, így el is készült az összehasonlítás. Mindkét készüléket teszteltük külön-külön, az S3-ról ITT, míg a P8000-ről ITT tekinthetitek meg a tesztet.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ha az a lényege, mint a többinek, hogy a darab szám meg legyen, akkor persze!

  2. Pedig a videók alapján nagyon úgy tűnik, na meg a huawei reklámozására, ill. Engadget tükörfordításra..

  3. Egymás után kapjuk a készülékeket, melyekről nem könnyű egyedit gyártani, de igyekszünk így tenni. Nem reklámozzuk a Huawei-t, amit fent láthatsz, az egy fizetett banner. Engadgetet nem használjuk forrásként.

  4. Pedig kicsit erősnek tűnik a Huawei tolása.. A másik, ami nem igazán tetszik a Traffi Hunter alkalmazás „teszt”. Teszt lenne az, ha elmegyek A-ból B-be, közben tesztelem az alkalmazást,vajh jelzi-e a fix, vagy random ellenőrző pontokat, de ez még ismertetőnek is gyenge.

  5. Nézd meg %-át tekintve a Huawei, kontra más gyártok arányát, a cikkeket tekintve (meg még Alcatel) , ne vegyük hozzá az egy készülékről készült 25 videót, ami simán bele fért volna egy 5 perces vágott anyagba.Félre ne érts, nem Apple, vagy Samsung fan vagyok (egy Samu S7-tet használok, nem vagyok vele elégedett, az új lenyomat érzéklekelője kifejezetten vacak pl.), de némely gyártó kifejezetten előnyt élvez nálatok! Értem én, hogy szponzoráció, de akkor is!

Comments are closed.