Mostanában egyre több információ szivárog ki a Samsung Galaxy S8 és S8 Plus-ról. Egy olyan kép látott napvilágot, ami sok újdonságot mutat be nekünk a készülékekkel kapcsolatban. Egyik ilyen a kijelzők mérete, ami 5,8 és 6,2 hüvelyk. A másik azt sugallja, hogy az előlapot szinte teljes egészében egy nagy kijelző fogja uralni és így az S szériánál megszokott 3 gomb is elfog tűnni. Ami viszont tényleg az újdonság erejével hat, hogy a kép szerint az S8 egy kijelzőbe épített home gombot fog kapni, amit szoftveresen oldottak meg a mérnökök. A fotón látszik, hogy a lezárt képernyőn ott fog csücsülni a gomb az always on display alatt. Emellett majd természetesen ellátja egyéb S7/S7 edge-ben megismert feladatát, azaz ha kétszer megnyomjuk akkor elindítja a kamerát, stb…

Kíváncsian várjuk az S8 érkezését, egyre biztosabb a kinézet, ami egy hatalmas ugródeszka lehet a Samsungnak a Note7 bakija után. Már csak az a kérdés, hogy fog reagálni rá a piac, sikerül-e átugrani a szakadékot, vagy beleesnek.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Fiatal informatikus vagyok, aki nagyon szereti az elektronikát. 2011-ben kezdtem el foglalkozni a mobiltelefonokkal és azóta is töretlen lelkesedéssel figyelem az újdonságokat.