Az Alcatel – ha minden igaz – a szeptemberi IFA-n fogja bemutatni új zászlós készülékeit, az Idol 5-öt és az Idol 5S-t. Az 5S már járt a Geekbench oldalán is, így néhány specifikációs adatot már tudhatunk a még be nem mutatott okostelefonról.

Azt lehet tudni, hogy 5,2 hüvelykes FHD kijelzőt, MediaTek Helio P20 processzort, 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet fog kapni, valamint 12/8 MP-es kamerákra lehet számítani a hátlapon és az előlapon. A rendszer természetesen itt már Android 7.0 Nougat.

A híres szivárogtató, Roland Quandt ezúttal egy képet töltött fel Twitter oldalára, melyen az említett Idol 5S-t és a tavalyi Idol 4-et láthatjuk egymás mellett. Egy dolog bizonyára feltűnik, ugyanakkorák a telefonok. A tavalyi, erősebb Idol 4S 5,5 hüvelykes kijelzővel bírt, idén úgy néz ki, hogy maradnak a kisebb, jobban kezelhető 5,2 hüvelykes méretnél. Ezen felül láthatóan változtattak a hangszórórácsokon. A bal alsó részen visszaverődő fény arra enged következtetni, hogy valamilyen mértékű íveltség lesz az oldalakon, de ezt ebből a képből teljesen nem lehet kivenni, így ez még korán sem biztos.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.