Hirdetés

Hírek és pletykák már vannak az idén szeptemberben debütáló iPhone-okról, azonban konkrétumokról még nehezen lehet beszélni. Elemzők szerint egyiken sem lesz már Touch ID és a Macotakara most még több infót osztott meg a nagyérdeművel.

A japán oldal szerint a 2018-as, 6,5 hüvelykes OLED kijelzővel felszerelt iPhone X Plus névre hallgató modell fizikai méreteit tekintve ugyanakkora lesz, mint az iPhone 8 Plus. Az iPhone X-hez hasonlóan keskeny keret és notch fogja jellemezni.

Korábban a kisebb méretű, IPS-es iPhone-ra azt mondták, hogy 6,1 hüvelykes lesz, az új infó szerint 6 hüvelyk lesz a képátló, a harmadik iPhone esetében pedig megtartják a mostani iPhone X méreteit, de nagyobb rekeszértékű és nagyobb szenzorú kamerákat fog kapni.

A Face ID iOS 12 alatt elvileg fektetett üzemmódban is működni fog, ami sok esetben jól jön, illetve így az iPad-ek előtt is megnyílik az út. Az új iPhone-okat jobb akkumulátorokkal fogják felszerelni, amelyeket az Unimicron fog gyártani, a hírek szerint az iPhone X Plusban 3300 mAh kapacitású telep lesz, ez lesz az eddigi legnagyobb akku, ami Apple mobilba került.

Hirdetés
FELHASZNÁLT IRODALOMGSMArena
FORRÁSMacotakara
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.