Nem is gondoltuk volna, hogy az Alcatel dob piacra elsőként olyan okostelefont, melyben mindkét oldalon két kamera található. Mégis így lett, hivatalos az Alcatel Flash!

Az Alcatel Flash hátlapján két 13 MP-es szenzor található, melyek közül (a Huawei P9-nél megismert módon) az egyik monokróm, a másikon pedig van színszűrő szenzor is. A kamerák f/2.0 rekeszértékkel és fázisdetektáló autófókusszal bírnak, melyeket egy kéttónusú LED villanó segít. A hátlapon van még egy ujjlenyomat-olvasó is.

Az előlapon már eltérő a felbontás, az egyik kamera 8 MP, a másik pedig 5 MP. Szintén f/2.0 rekeszértékkel és PDAF fókusszal bírnak, valamint itt is van egy kéttónusú LED. A dupla kamerák előnye a hátlapon a szép fekete-fehér fotók, illetve mindkét oldalra vonatkozik a kiváló mélységérzékelés.

Hardveresen egy 10 magos MediaTek Helio X20 (2 x 2,3 GHz + 4 x 1,9 GHz + 4 x 1,4 GHz) processzor, 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely jellemzi. 5,5 hüvelykes FHD felbontású kijelzővel rendelkezik, amit Dragontrail üveg véd a karcoktól és oleophobic bevonatot is kapott.

Az akkumulátor 3100 mAh kapacitású, a rendszer pedig Android 6.0 Marshmallow. Az ár és az elérhetőség egyelőre még kérdéses. Tudtátok egyébként, hogy az Alcatel márka a Nokiáé?

Hirdetés
FORRÁSAndroid Authority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

Comments are closed.