A Huawei Mate 9 exkluzív és legdrágább változata már Magyarországon is megvásárolható. A készülék a Mate 9-cel egyszerre mutatkozott be, különlegessége, hogy itt 5.5 inches QHD felbontású, ívelt kijelzőt kapunk.

Huawei Mate 9 Porsche Design

Kirin 960 chipset teljesít benne szolgálatot, amit 6 GB RAM-mal segítettek meg. A belső tárhely 256 GB, így egyhamar nem lesz tárhelyproblémánk. A Mate 9-hez hasonlóan Android 7.0 rendszerrel és EMUI 5.0 felülettel érkezik. A kamera ugyanúgy 20+12 MP a hátlapon, természetesen a Leica kooperáció végterméke, ahogy a Mate 9-nél is láthattuk, az előlapra pedig egy autófókuszos 8 MP-es szenzor került. Az akkumulátor 4000 mAh kapacitású, amit SuperCharge technológiával USB-C-n keresztül igen hamar feltölthetünk, 20 perc alatt egy egész napra elegendő töltöttséget tudunk adni a készüléknek.

A Porsche Design minden kétséget kizáróan egy drága, luxustermék, viszont aki erre vágyik, az már megvásárolhatja bruttó 449.990 Ft-ért. Ér ennyit egy okostelefon? Szerintünk sem, ez a „még jó, hogy lehet kapni” kategória.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.