Hirdetés

Egyre inkább terjedő trend, hogy a mobilgyártók szépen lehagyják a 3,5 mm-es jack csatlakozót a készülékeikről, elsősorban a minél vékonyabb, kecsesebb forma miatt. A felhasználók szempontjából ez elég sok bosszúságot okoz, mivel az egyetlen microUSB vagy USB-C csak adapterrel fog működni kedvenc fejhallgatónkkal, arról már nem is beszélve, hogy közben sem adatkábelt, sem töltőt nem köthetünk a telefonunkra. A most kiszivárgott Moto Z2 Force képek és adatok láttán úgy tűnik, van még remény, hogy ez a folyamat megáll vagy visszafordul.

A Moto Z Force igen impozáns látványt nyújt, viszont a Z2 Force vékonyabb lesz elődjénél, ennek ellenére visszakerül rá a 3,5 mm-es audio kimenet. Drasztikus változásokra azért nem kell készülni, az alapforma kicsit több lekerekítést kap, változik az előlapon lévő ujjlenyomat-olvasó is, viszont műszaki oldalról több újdonságot kapunk. Már az előlapra is dupla led villanó kerül, hátul a továbbra is eléggé kiálló kameragyűrűben immár dupla kamera dolgozik majd. Fizikai méretekben minimális eltérés lesz a mostani Z Force-hoz képest, az 5,5 hüvelykes kijelző is megmarad. Bár a ház kicsit vékonyabb lett, remélhetőleg az akkumulátor kapacitása nem lesz kisebb a jelenlegi 3500 mAh-nál.

Ami biztos, hogy a moduláris kialakításról nem kell lemondanunk, a hátlapon egyértelműen látszanak a mágneses érintkezők és a Moto se lenne buta eldobni egy ilyen ügyes megoldást. Várhatóan Snapdragon 835-ös processzorral érkezik a Z2 Force, tehát teljesítményben nem lesz hiány, ráadásul arra is ügyelnek, hogy mindig a lehető legjobban kihasználhassuk a chip nyújtotta akár 1 Gbit-es LTE sávszélességet. Ennek érdekében az antennák kivezetéseit integrálták a teljes oldalkeretbe, hogy a vétel mindig megfeleő legyen. A Moto Z2 Force bemutatásának pontos ideje még nem ismert, ahogy az árról sincs még információ.

Hirdetés
FORRÁSAndroid Authority
Rusi
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.

1 hozzászólás

Comments are closed.