Hirdetés

Korábban már voltak hírek a HTC One X10 névre hallgató készülékről és valaki képeket is posztolt róla a kínai Weibora. A mobil előlapján már a gyári fóliát és az elnevezést is láthatjuk, így a One X9 utódja vélhetően már csak a bemutatóját várja.

A kép alapján mondható, hogy a kijelző alatt kapacitív érintőgombok lesznek, fém házat fog kapni és a hátlapon láthatjuk az ujjlenyomat-olvasót is. A HTC One X9-hez képest itt azért elég sok különbséget vehetünk észre, a kamera is máshol volt az elődön.

A riportok szerint a HTC One X10 5.5 inches FHD kijelzőt, 3 GB RAM-ot és 32 GB belső tárhelyet fog kapni. A chipset a MediaTek megoldása lesz, vélhetően egy MT6755V/C processzor várható 1.9 GHz-es órajellel (a One X9-ben MT6795 típusú van 2.2 GHz-es órajellel).

A hátlapra egy 16.3 MP-es, az előlapra pedig 7.9 MP-es kamera kerülhet, korábbi jelentések szerint 2017 első negyedévében fog bemutatkozni a HTC One X10.

Kevesebb mint egy hét választ el minket az év legnagyobb mobilos eseményétől, a barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress-től, ahol a hírek szerint a HTC ezt az új mobilt fogja bemutatni.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.