Hirdetés

A kínai BLUBOO legújabb készüléke a Dual nevet viseli, párszor már beszámoltunk róla. A mobilban egy 5.5 inches FHD felbontású Sharp kijelző található, 4 magos 1.5 GHz-es processzor, 2 GB RAM és 16 GB bővíthető belső tárhely.

A készülék jó pénzért kínál duál kamerás megoldást, emellett ujjlenyomatszenzorral is rendelkezik, 3000 mAh akkut kapott és Android 6.0 Marshmallow rendszert futtat. Van benne giroszkóp és OTG támogatás is.

A vállalat közzétett egy videót, melyben szétszedik a készüléket, így meg lehet nézni, hogyan is épül fel a BLUBOO Dual. Kiemelik, hogy az ujjlenyomatszenzornak mindössze 0.1 másodperc kell a feloldáshoz, a hátlapi kamerák közül a nagyobb egy 13 MP-es Sony IMX135 szenzor, ami mellett egy 2 MP-es másodlagos kamera található, az előlapon pedig egy 8 MP-es kamera kapott helyet.

Ha érdekel hogyan fest belülről a készülék, akkor a fenti videóból megtudhatod, ha pedig megtetszett, akkor megvásárolhatod a vállalat hivatalos Aliexpress oldaláról 99.99$-ért (ÁFA-val együtt is kb. 38.000 Ft).

Hirdetés
Szponzorált cikk
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.