Február 25-én a Samsung leleplezte a Galaxy S9 párost az MWC-n, a készülékekről mi is írtunk. DJ Koh, a Samsung mobil üzletágának vezérigazgatója szerint a Galaxy S9 felülmúlja a Galaxy S8-at a piacon. A tavalyi modellből körülbelül 37 millió darab talált gazdára áprilisi megjelenése óta.

Koh arról is beszélt, hogy a Galaxy S9 visszajelzései jobbak a vártnál. Az újdonsült zászlóshajó marketingstratégiája is más, a reklámokban a hangsúly a Galaxy S9+-ban lévő dupla kamerán, a super slow-mo funkción és az új AR Emoji technológián van. Bár sok újdonságot külsőt tekintve nem hozott a zászlós készülékpáros, de esélyes, hogy a Galaxy S9 megelőzi elődje eladásait, hiszen picivel korábban kezdődik majd az értékesítése, március 16-tól lehet majd megvásárolni, valamint a változtatható rekeszértékű kamera növelheti az eladási számokat.

Nektek hogy tetszik a Galaxy S9 és S9+?

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: