A Samsung következő zászlóshajójáról már több pletyka is megjelent, láthattunk renderképeket, valamint arról is szóltak a hírek, hogy a 2018-as MWC-n mutatkozik be. Továbbá arról is írtunk, hogy gyorsabb írisz-olvasót kap a gördülékenyebb feloldás érdekében.

Élőkép még nem nagyon jelent meg a telefonról, viszont a ConceptCreator koncepcióvideója végén láthatunk két eléggé valósnak tűnő képet is. A videó szerint a Galaxy S9 hátlapján csak egy kamera lesz, míg a Galaxy S9+ duál hátlapi kamerát kap. Mindkét modell esetében közvetlenül a kameramodul alatt van az ujjlenyomat-olvasó, a kamera mellett pedig a LED-villanó és a pulzusmérő.

A 3.5 milliméteres jack-csatlakozó, valamint az USB Type-C port helye nem változik, illetve a kijelző sem sokban, ugyanúgy két oldalt ívelt megoldás lekerekített sarkokkal. A kijelző alatt található a nyomásérzékeny -mindig látható – home gomb.

Szokás szerint jobb oldalon foglal helyet a bekapcsológomb, bal oldalon pedig a dedikált Bixby gomb és a hangerőszabályzó.

Úgy tűnik, hogy a Samsung hatalmas változtatásokat nem fog végezni az új zászlóshajón, inkább csak pofozgat, bár ez még csak pletyka, amire kár alapozni, de nagy részük szinte mindig beigazolódik.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.