Hirdetés

Evan Blass neve a kütyük világában ismerős lehet mindenkinek, az általa kiszivárogtatott információk általában helytállnak, így a következő is igaz lehet, amit szintén neki köszönhetünk.

A HMD Global nem titkoltan idén visszahozza a piacra a Nokia márkát az új androidos készülékekkel, melyek előfutára a Nokia 6 volt, ami egyelőre csak Kínában érhető el. Az új mobilok biztosan Android 7.0 Nougat rendszerrel jönnek és a hírek szerint nagyjából 5 mobilra lehet számítani idén az MWC-n és van köztük egy nagyon érdekes!

A Nokia 3 egy belépőszintű androidos mobil lesz 149€-ért, fölötte jár majd a Nokia 5 5.2 inches HD kijelzővel, 2 GB RAM-mal és 12 MP-es hátlapi kamerával 199-ért. A Nokia 6-ból is várjuk a nemzetközi piacra szánt modellt, ebben a készülékben 5.5 inches FHD kijelző, Snapdragon 430 chipset, 4 GB RAM és 16 MP-es hátlapi kamera van, az ára pedig 249€ lehet majd.

Ezenfelül mi még számítunk egy flagship modellre is, a Nokia 8-ra (Nokia P1), amiről korábban egy rendervideó is megjelent.

Ami viszont felettébb érdekes, az a Nokia 3310 modernizált változata. Felröppent a hír, hogy a HMD egy nyomógombos telefont is piacra dobhat, ami kiváló utódja lesz az ikonikus 3310-esnek, reméljük épp olyan elpusztíthatatlan lesz, mint elődje. Ez a nosztalgikus készülék 59€ körüli áron lesz majd kapható, tökéletes lehet munkához vagy másodlagos mobilnak.

A HMD Global sajtóeseményt tart február 26-án Barcelonában, ahol bejelentik az európai piacra (is) való belépést és természetesen az új készülékeket.

Hirdetés
FORRÁSVentureBeat
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Ha tényleg megjelenik a 3310 valami hasonló képességekkel, mint az eredeti, már kukázom is az okitelómat! Egyre több ismerősöm megy vissza gombos hagyományos telefonra.

Comments are closed.