Legalábbis Evan Blass szerint nem várható. A Samsung jövő február környékén fogja bemutatni a Galaxy S család új generációját, amiben összesen 5 modell is helyet kaphat majd. Az idén debütált trió és az elnevezési séma marad: Galaxy S11e, Galaxy S11 és Galaxy S11+, azonban előbbi kettőből lesz 4G-s és 5G-s verzió is, míg a Plusból csak 5G-s várható.

Evan Blass Twitteren posztolt néhány információt a kijelzőméretekkel kapcsolatban. A forrásai szerint marad a három kijelzőméret, 6,2-6,4″, 6,7″ és 6,9″. Összehasonlításképp a Galaxy S10+ 6,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik.

A tweetben az is olvasható, hogy mind az 5 variáns ívelt kijelzővel érkezik, vagyis nem lesz lapos kijelzős S10e utód, aminek sokan nem fognak örülni. Az eddigi infók alapján tehát a Galaxy S11-ek fizikai méretben is nőhetnek, de valószínűleg a notch-on is változtatni fognak.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.