Az LG-nél nemrégiben azt nyilatkozták, hogy akkor jön a következő csúcstelefon, amikor szükség van rá. Egy biztos, ez a tavalyi MWC-vel ellentétben idén nem a barcelonai kiállításon fog megtörténni, most egy V30 variáns bemutatására készülnek a vállalatnál. De akkor mikor jön az LG G7? Az @evleaks szerint ilyen néven sosem, viszont júniusban piacra kerülhet az új zászlóshajó, ami mindenből a legjobbat kapja meg és Judy kódnéven fejlesztik.

A készülékben ugyanis Snapdragon 845-ös lapka dolgozik majd, hátul pedig dupla kamerás megoldással fogunk találkozni, az elsődleges szenzor továbbra is f/1.6-os lesz, akárcsak a V30-ban. Kétféle változatban lesz elérhető a mobil: egyrészt lesz egy alapmodell 4/64 GB-tal, és egy “S”-verzió, 6/128 GB-tal. Nyilván megmarad az IP68-as vízállóság, a kijelző pedig a hírek szerint 6,1″-es lesz, 18:9-es képaránnyal. Az LG nem az OLED-et, hanem az MLCD+ technológiát használja majd, ami 35%-kal fogyaszt kevesebbet az IPS-nél.

Hirdetés
FORRÁSVenturebeat
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

  1. Akkor lekell mondani a képernyőbe épített újlenyomat olvasórólvasóról az MLCD+ miatt?

Comments are closed.