Flash deal leárazásban van a Geekbuying oldalán az Amazfit GTR okosóra. A 47 milliméteres rozsdamentes acél változatot és a fekete színű alumínium darabot is most 46000 forint környékén vihetitek haza.

A szállítás európai raktárról történik, így extra adóktól nem kell tartani.

A Xiaomi almárkájának órája nem rossz választás. A kütyü 50 méterig vízálló, ráadásul képes mérni a különböző úszásformákat is, így edzéshez is használható. A szívritmust edzés közben és azon kívül is egy optikai szenzorral méri az óra, mely jelez is, ha túlságosan magas vagy alacsony lenne az érzékelt szívritmus. Az úszáson kívül 12 különböző edzésmódot tud az óra mérni. Ráadásul ha futni szeretnénk vele, a GPS segítségével eltévedni sem fogunk.

A klasszikus órákat idéző kerek külsőbe egy 1,39 hüvelykes AMOLED kijelző került, mely Always On Display funkciójával mindig képes mutatni az aktuális időt. A kijelzőn az idő mellett az értesítések is megjelennek. Bejövő hívásokat, üzeneteket és emaileket tud jelezni az óra, illetve a nagyobb applikációk értesítéseit jeleníti meg.

Okosóraként használva 24 nap folyamatos használatot ígér a gyártó töltés nélkül. Ha csak óraként használjuk, akkor akár 74 napig is bírja. A GPS folyamatos használata azonban jelentősen visszaveti az akkumulátoros teljesítményt, nem teljes 2 napra.

Az akciós ajánlatokat a Geekbuying oldalán ezen a linken keresztül éritek el, az akciós árért pedig használjátok a GEEKGTR kuponkódot.

A cikk a Geekbuying.com-mal közös együttműködés keretében készült.

Hirdetés
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.