A Meizu január 17-én mutatja be legújabb okostelefonját, az M6s-t. Korábban debütált róla egy videó specifikációkkal együtt, napokban pedig a TENAA-n jelentek meg képek és adatok a telefonról, amelyek szinte teljesen megegyeznek a korábban kiszivárgott információkkal.

Specifikációk

A telefon egy 5,7 hüvelykes, 18:9-es képerányú kijelzőt kap. Emellett egy 3 000 mAh-s akkumulátor és a Samsung Exynos 7872-es lapkakészlet foglal majd helyet benne Mali-G71 grafikai processzorral kiegészülve. Ami a memóriát illeti, 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel büszkélkedhet.

Az ujjlenyomat-olvasó a készülék jobb oldalára kerül a bekapcsológomb alá. A telefont elölről nézve kísértetiesen hasonlít a Xiaomi Redmi 5-re, amely szintén 18:9-es képaránnyal rendelkezik. A Meizu M6s ára 127 euró körül lesz, azaz körülbelül 38.000 forintot kell kicsengetni érte. Arról, hogy mikor érkezik Európába, még nincs információnk.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szia! A kérdésed jogos és csak találgatni próbálok.
    Talán arra gondolt a tervező, hogy a kép (videó, stb.) mellett (alatt) esetleg még némi kezelőfelület is marad.
    Ha erről van szó, akkor jogos a változás, ha nem, akkor talán a szakembereket kellene megkérdezni, mert más ötletem nincs.

Comments are closed.