Hirdetés

Nemrég írtunk arról, hogy augusztus 26-án érkezik a Meizu legújabb okostelefonja, a Meizu 16. Egy Weibo felhasználótól kiszivárgott a mobil nagyobb változatának előlapja, ez lehet vélhetően majd a Meizu 16 Plus. A képekről többek között azt láthatjuk, hogy ultravékony kávákkal rendelkezik majd a telefon.

A Meizu 16 Plus előlapja és az Oppo Find X

A Meizu 16 Plus üvegpanelje egy kínai alkatrészgyárból származik, méretileg az Oppo Find X-hez hasonlítható. A telefon várhatóan 6,5 hüvelykes OLED-kijelzővel érkezhet, a szelfikamerának egy apró kivágás van a felső kereten, valamint egy közelségérzékelő és egy LED jelzőfény is helyet kap majd az előlapon.

Korábbi pletykák szerint a Meizu 16 kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasót kaphat, valamint Snapdragon 845 lapkakészlet hajtja majd. Az ára körülbelül 510 euróra tehető, a többi modell árazásáról nincsenek információk, az sem kizárt, hogy a normál és a Plus verzió mellett egy Lite modell is bemutatkozik majd, de ezek egyelőre csak szóbeszédek.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Ildi
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: