Hirdetés

Kínában a remek ár/érték arányú ajánlataik miatt előkelő helyen áll most is a Meizu, készülékeik Európában is egyre több helyen megtalálhatóak, valamint Magyarországon is egyre népszerűbbek. Most legújabb mobiljukat buktatta le a kínai telekommunikációs hatóság, a TENAA. A Meizu 16s néven várható telefonról került ki pár információ.

A processzor órajelei alapján Snapdragon 855-ös lapkakészletre számítunk 6 vagy 8 GB memória társaságában. Android Pie-on alapuló Flyme OS futhat a készüléken, mely a 6,2 hüvelykes OLED panelen várhatóan fürgén fogja tenni a dolgát. A kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó és a 128 GB tárhely inkább a felsőkategóriába sorolja a bemutatásra váró telefont.

Képalkotás terén van még mit fejlődnie a kínai gyártónak, a képek minősége már elfogadhatónak számít, de videózás terén lemaradásban vannak a többi gyártótól. Most 3 kamerát kaphat a 16s, elől egy 20 MP-es, hátul pedig egy 48 + 20 MP-es páros csücsülhet, mellettük pedig megfigyelhető a több LED-ből álló hátsó vaku, ami Meizus védjegynek is mondható akár.

Három színben lesz kapható: fekete, fehér és egy kékes árnyalatú verzió érkezik, és a 3540 mAh kapacitású akkumulátort a Meizu-féle mCharge gyorstöltéssel tudjuk majd minél hamarabb feltölteni.

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.