Hirdetés

A kínai zsengzhoui Foxconn gyárban a közelmúltban bekövetkezett zűrzavar a Bloomberg legfrissebb jelentése szerint becslések szerint 6 millió iPhone 14 Pro hiányát fogja eredményezni.

A Foxconn zhengzhoui üzeme az iPhone 14 Pro sorozatú modellek elsődleges gyártóhelye. A jelentések szerint kiesés várható, a pontos szám még nem ismert, és attól is függ, hogy a Foxconn hogyan kezeli a helyzetet.

Zűrzavar a zsengzhoui üzemben: 6 millió iPhone 14 Pró késhet

Az Apple már a hónap elején kiadott egy hivatalos közleményt, amely megerősítette az iPhone 14 Pro és 14 Pro Max szállítási késedelmeit. Egyes kiskereskedők, például a Best Buy már figyelmeztetett arra, hogy az iPhone 14 Pro sorozatból hiány lehet az ünnepi időszakban. A hagyományos iPhone 14 és 14 Plus gyártási kapacitását szintén 3 millió darabbal csökkentették, de nem a problémák, hanem az ezen modellek iránti alacsonyabb fogyasztói kereslet miatt.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.