Hirdetés

December végén írtunk a problémáról, hivatalos álláspont azóta sincs, belsős infók szerint elismerik a hibát és az iOS 16.3 hozhat javítást a csíkozódó iPhone-okra.

Ha még nem találkoztatok a hibával, örüljetek neki, ugyanis a szívbajt hozhatja a tavalyi almás csúcsmobilok tulajaira egy iOS bug, aminek köszönhetően úgy tűnik, mintha hibás lenne a kijelző.

Az iOS 16.3 hozhat javítást a csíkozódó iPhone-okra

Az iPhone 14 Pro és Pro Max felhasználói az iOS 16.2 frissítés megérkeztével vették észre a zöld csíkokat a kijelzőn, főként újraindítást követően, illetve a készülék feloldásakor.

Szerencsére csak szoftveres hibáról van szó, a csíkok ráadásul eltűnnek, persze újból megjelennek hasonló helyzetekben.

Javítást ad ki az Apple a csíkozódó iPhone 14 Prókra

A Reddit felhasználók szerint az always-on kijelző kikapcsolása megoldja a problémát, míg mások szerint a gyári visszaállítás segíthet.

Az Apple nem kapkodja el a javítást, a decemberi jelentések óta még mindig nem érkezett meg a frissítés, ami kijavítja a hibát, ráadásul hivatalos reakció sem érkezett a cégtől az ügyben.

Várhatóan az iOS 16.3 lesz az a frissítés, ami majd a javítást is tartalmazza. A rendszert már bétatesztelik, így a következő hónapok folyamán megérkezhet.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.