Gond van az iPhone 14 Prók kamerájával, csúnyán zörögnek és homályos lesz a kép, ha harmadik féltől származó appal használják.

Többen figyelmesek lettek rá, hogy furcsa gond van az iPhone 14 Prók kamerájával, ami homályos fotókat készít és csúnyán zörög harmadik felek appjával használva.

Csúnyán zörög az iPhone 14 Prók kamerája egyes appoknál

Az Instagram, Snapchat, TikTok használatakor rezegnek és homályos képet adnak az iPhone 14 Prók új kamerái. Feltehetőleg a megújult sensor-shift stabilizációval van valami gond, de ami érdekessé teszi az esetet, hogy a gyári kamera alkalmazásban ez a jelenség nem tapasztalható.

@heatherr_hale

Is anyone elses doing this? It works fine and then it does that so weird #iphone14 #iphone14promax #iphone #fyp #fypシ #foryou #foryoupage #iphone14pro

♬ original sound – heatherr_hale

Valószínűleg az alkalmazásfejlesztőknek optimalizálniuk kell az appokat az iOS 16 és az új kamerahardver okozta problémák elhárításának érdekében.

Azt sajnos nem tudni, hogy okoz-e maradandó károsodást a jelenség, mindenesetre ha iPhone 14 Pro vagy Pro Maxot használtok, a hibajelenség orvoslásáig lehetőleg ne próbáljatok harmadik féltől származó appban képet vagy videót készíteni.

Ti tapasztaltátok ezt a furcsa hibajelenséget?

Hirdetés
FORRÁSThe Verge
Mérnökinformatikát tanulok, szabadidőmben cikkeket írok és videókat készítek. Mindenféle tech téma érdekel, így a Tech2-n olvashattok tőlem mobilokról, közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is.