Ha arról van szó, hogy akciókamera, akkor a legtöbb embernek a GoPro jut eszébe, amivel nincs is baj, hiszen ez a legismertebb márka. Vannak viszont jobb ár/érték arányú megoldások is, ilyen például az SJCAM és a Xiaomi is a YI-széria képviselőivel.

A YI 4K+ érdekessége, hogy ő az első akciókamera, mely 4K/60fps-ben tud videót rögzíteni. Noha sokaknak bőven elég a FullHD, akik jobb minőségre és valósághűbb mozgásra vágynak, azoknak a YI 4K+ egy jó lehetőség.

Az eszközön van egy USB-C port, aminek segítségével monitorhoz lehet kötni, ezen keresztül tölthetjük, de akár külső mikrofont is köthetünk rá. A kamerában találunk egy Ambarella H2 típusú 14 nanométeres chipet, támogatja a RAW fotók készítését, közvetíteni is lehet vele, illetve az EIS stabilizálásnak köszönhetően nem lesz annyira remegős a felvétel.

A kamera GeekBuying oldalán most 299,99$-ért (~87.000 Ft) vásárolható meg, ami nem tartalmazza a hazai járulékokat. Ha kíváncsi vagy a további részletekre vagy megvennéd, akkor bökj IDE, ami továbbít a webáruház terméklapjára.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Szponzorált cikk
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.