Talán senkinek nem kell bemutatni a World of Tanks nevezetű játékot, ami elérhető PC-re és konzolokra egyaránt. Korábban már írtam egy Xbox One játéktesztről, szeretném folytatni ezt a sorozatot. Ebben a cikkben a W.O.T. Xbox One-on való játszás tapasztalait osztom meg.

Lányként fura lehet sokaknak, hogy ilyen játékkal is játszok, talán már az is érdekes lehet, hogy egy lány Xboxozik. 🙂 A World of Tanks játékot körülbelül 2 hónapja játszom, később kipróbáltam PC-n is, azonban ott nem fogott meg, bár tudom, hogy ott a kezelőfelület és a lehetőségek is mások, jobbak.

Több ország ágán haladhatunk, tankokat vásárolhatunk, azokat fejleszthetjük, valamint szinteket léphetünk. Csatákkal tudunk XP-ket és pénzt szerezni. A játék teljesen online, élő emberekkel játszunk. Természetesen szervereken történik a játék, így a szerver maga generál csapatokat, de lehetőség van multizásra is, így akár egy csapatban lehetünk több barátunkkal is.

Több ország tankjaival játszhatunk

Egytől tízes tankig juthatunk el, körülbelül a negyedik szintet hamar el lehet érni, utána már azért hosszadalmasabb a továbblépés. Ami említésre méltó és számomra nagyon tetszik, hogy valós tankokkal játszhatunk, amelyeket régen az országok használtak a harcokban. Természetesen mint minden játékban, itt is szabadon költhetjük a pénzünket aranyra, valamint Premiumra, amellyel gyorsabban fejlődhetünk, illetve színes mintákat tehetünk tankjainkra. Érdemes egyszerre több ágat vinni, mivel ha hamar kilőnek egy csatából, azonnal tudunk indítani egy másikat, így akár 3-4 tankkal tudunk egyszerre fejlődni.

Összegzés

Nekem az egyik kedvenc játékommá vált a World of Tanks Xbox One-on, mivel PC-n csak azután próbáltam ki, miután már pár hete folyamatosan toltam boxon, így nekem nehéz volt az írányítás, ezért maradtam is inkább a konzolnál. A játék ingyenesen letölthető, így akik szeretik az izgalmakat, a csatákat, a live játékokat, azoknak mindenképp csak ajánlani tudom.

 

Hirdetés
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: