Még így év vége felé is rengeteg a szivárgás, napvilágot látott egy rövid videó, feltételezhetően a Meizu M6S-ről. A felvétel olyannyira rövid, hogy épp csak az előlapot, illetve a hátlapot láthatjuk pár másodpercig.

A videón jól látható, hogy a telefon vékony kávákkal és lekerekített sarkokkal bír, illetve ujjlenyomat-olvasó sem elől, sem hátul nincs. A szenzor a készülék jobb oldalára kerül, akárcsak a Sony eszközeinél, a készülékház fémből van.

https://www.youtube.com/watch?v=S25PWZvT7wI

Lehetséges specifikációk

A pletykák szerint egy 18:9-es képarányú, 5,7 hüvelykes kijelzővel fog rendelkezni a Meizu M6S, valamint Exynos 7872 lapkakészlet és 3 GB RAM foglalhat benne helyet. Emellett 13 megapixeles dupla hátlapi, illetve 5 megapixeles előlapi kamerát kap.

A Meizu M6S elődje, a Meizu M6

A videóból ugyan nem derül ki, de korábbi pletykák szerint a hátlapi kamera ténylegesen dupla lesz. A telefon egyébként a héten debütált volna, de a duál kamerarendszerrel kapcsolatosan merültek fel fejlesztői problémák, így 2018 elejére csúszik a megjelenés.

 

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: