Hirdetés

Hasonlóan a macOS és iOS megoldásához, de annál bővebb funkcionalitással és támogatással frissült a Windows 10-en a Your Phone (magyarul „Csatolt telefon”) app. Ennek lényege, hogy ezentúl a windowsos számítógépeken megjeleníthetjük az androidos telefonunkra érkező értesítéseket.

A Your Phone új funkcióinak eléréséhez a 2018 áprilisi vagy az utáni Windows 10-et kell futtatnia gépünknek és az 1.19052.657.0-ás verzióra kell frissíteni az applikációt a Windows Store-ból. Az applikáció frissítése után, ha telefonunkat csatlakoztattuk, látni fogjuk az összes olyan alkalmazást a PC-n, aminek engedélye van a telefonunkon értesítést küldeni. Arra is ad lehetőséget a Windows, hogy beállítsuk, melyik értesítéseket lássuk csak a mobilon és melyeket tükrözze a számítógépünk is.


A macOS-szel ellentétben itt nincsenek korlátozások, bármilyen app értesítését láthatjuk a számítógépünkön és bármilyen androidos (7.0-ás rendszer felett) telefont tudunk csatlakoztatni. A Windows 10 azonban egyelőre nem támogatja a gyors válaszadás lehetőségét; így, ha reagálnánk egy értesítésre, ahhoz mindenképpen fel kell vennünk telefonunkat.

 A Your Phone applikáció az értesítések mellett továbbra is támogatja a fényképek átvitelét és az SMS-eket az androidos telefonok és a Windows 10-es számítógép között.

Hirdetés
FORRÁSWindows Central
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.