A Samsung hamarosan bejelenti új zászlóshajóját, a Galaxy S9-et, valamint nagytestvérét, az S9+-t. Vélhetően egy új vezeték nélküli töltő is debütál velük, amelyről egy kiszivárgott kézikönyv árulkodik. A leírás szerint az új kiegészítő két töltőtekerccsel rendelkezik, valamint támogatja a 9V / 1.67A, 9V / 2A, illetve a 12V / 2.1A-os gyorstöltést.

A töltő nem sokban különbözik a jelenleg piacon levő Samsung töltőállványtól, hátul megtalálható az USB-C port, valamint a hátsó ventilátor is, amely megakadályozza a túlmelegedést. A kiegészítő elején helyezkedik el a LED-jelző, amely ha pirosan világít, akkor a készülék épp töltődik, amennyiben zöld a fénye, akkor elérte a telefon a megfelelő töltöttséget, illetve ha villogó fényt látunk, valamilyen hiba merül fel.

Samsung Galaxy S9 és S9+ tokok is szivárogtak ki élőkép formájában, amelyen jól látható a dupla kameramodulnak, a LED-villanónak és az ujjlenyomat-olvasónak kialakított hely. Az új zászlóshajó várhatóan az MWC-n debütál majd február végén, amelyen mi is ott leszünk, így első kézből értesülhettek majd a leleplezésről.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: