Hirdetés

A Samsung február 25-én leplezte le új zászlós készülékeit, a Galaxy S9-et és S9+-t. A nagyobbik modell abban is különbözik, hogy a hátlapon a Note8-hoz hasonlóan van egy plusz kamera.

Az elsődleges kamera változtatható rekeszértékkel bír, a környezeti fényviszonyoknak megfelelően vált f/1.5 és f/2.4 között, de manuálisan is állíthatjuk. Mindkét kamera 12 MP-es, azonban a másodlagos egy telefotó lencse. A Galaxy S9+-ban van optikai képstabilizálás, 2x optikai zoomra képes, illetve képes 720p-ben 960fps lassított felvételt és 4K@60fps videókat rögzíteni.

A DxOMarkon is letesztelték és szerintük ebben a telefonban van eddig a legjobb kamera. Fotók szempontjából 104, videóban pedig 91 pontot ítéltek a Galaxy S9+-nak. Az összesített pontszám 99, a tesztelők szerint a telefon nagyon jól kontrollálja a zajt és a színek is kiválóak. Videó szempontjából a finom részletek hiánya miatt kapott kevesebb pontot, de így sincs okunk panaszra. 

Ti mit gondoltok? Valóban a Galaxy S9+ a legjobb?

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.