November 5-én jelenik meg az Infinity Ward új Call of Duty játéka a Ghosts. Évközben számos videót kaptunk a fejlesztőktől, ami nagyon sokat elárult nekünk a játékról. A mostani viszont egy hatalmas újítást mutat be a Call of Duty történelmében. A főszerepben az Osztagok (továbbiakban Squad) kap helyet. Bemutatják nekünk az ehhez kapcsolódó új játékmódokat, amelyek felújítják számunkra a játékot.

Call-of-Duty-Ghosts

A squad-ok 6 fősek lesznek,de mi dönthetjük el a játékok előtt, hogy behívunk-e egy barátot vagy pedig egy általunk készített MI(Mesterséges Intelligencia) karakter játszik mellettünk. No akkor kezdjük is a játékmódokkal. Először is lesz egy úgynevezett Wargame mód amelyben a csapatunkkal botok ellen harcolhatunk, melyek harcképzettségét hozzáigazíthatjuk saját harcmodorunkhoz. Lesz egy  Squad vs Squad mód, ebben saját osztagunkkal támadhatunk meg egy másik játékos osztagát, élőben. Azért emeltem ki, hogy élőben, mert a következő játékmódban Squad Assault-ban egy éppen offline játékos osztagát hívhatjuk ki ezáltal mind a mi csapatunk, mind az ő csapata XP-t fog szerezni.  Ezentúl lesznek még a Safeguard mód változatok amiknek az alapja a túlélés, egy csapattal túl kell élnünk a ránk támadó botok hadát.

Mindent egybevetve, mint CoD fan, kimerem jelenteni, hogy a sorozat egyik nagy durranása lesz a Ghosts. Novemberben pedig jön a Teszt ; )

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.