A Xiaomi gőzerővel nyomul, legyen szó az alsó- vagy felsőkategóriás eszközökről. Vagy cikkünk tárgyáról, a Mi A3-ról, mely egy középkategóriás készüléknek tűnik. Az új modellről egyelőre csak annyit árultak el egy tweetre adott válaszban, hogy még az A2-nél is szuperebb ajánlat lesz.

A Xiaomi Mi CC9 bejelentését követően sokan arra gondoltak, hogy egyes piacokon a CC9 a Xiaomi Mi A készülékcsalád tagjaként kerülhet piacra. Az internetre kikerült képek is ezekkel a hírekkel csengenek leginkább össze.

A Mi A3 megjelenése egy az egyben a CC9, mely ha a kék színű variánst nézzük, egyáltalán nem róható fel hibának, sőt!  Elől egy 32 megapixeles szelfikamerát kaphatunk, hátul pedig az egyik szenzor biztosan egy 48 megapixeles egység. A kijelző 6 hüvelykes AMOLED technológiájú lehet, az ujjlenyomat-olvasó is ebbe kerülhet beépítésre.

A fenti képek megerősíteni látszanak azon híreket, melyek szerint Snapdragon 665 SoC-vel jöhet az A3. 64 és 128 GB háttértárral szerelt verziók közül választhatunk majd, de nem marad el a microSD kártyával történő bővítés lehetősége sem. Szoftveresen Android 9.0 futhat a mobilon, de hamarosan érkezhet majd az Android Q is, mivel a Mi A készülékcsalád az Android One program tagja.

A bemutató dátuma is hivatalossá vált köszönhetően a Xiaomi spanyolországi csapatának, július 17-én  lesz a bemutató.

Ha kíváncsi vagy hogyan is sikerült az előző generáció tekintsd meg Laci videóját a Mi A2-ről!

 

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!