A Xiaomi nemrégiben hivatalosan is jelezte, hogy dolgoznak több olyan telefonon is, melyek a Snapdragon 700-as szériájú lapkakészleteit használhatják. Most a Twitteren olvasható egy poszt Mishaal Rahmantól, aki forráskódok böngészése közben bukkant rá néhány érdekes információra.

Állítása szerint három készülék készül, melyek a bamboo sprout, cosmos sprout és pyxis kódnév alatt készülnek. Ezek az infók némileg bizakodásra adnak okot, hiszen az előző évi modellek is sprout kódnéven futottak. Rahmann továbbá azt is állítja, hogy mind a 3 mobil a SD 700-as szériájának valamelyik tagját fogja használni.  Hogy pontosan melyek ezek és mit fognak használni, ő sem tudja, de valószínűleg a Mi A3 a 730-at, a Lite verzió pedig a 710/712 páros közül valamelyiket kapja.

Ezekenkívül egy új Xiaomi csúcskészülékről is osztott meg néhány információt. Az új mobil Snapdragon 855-ös processzort, NFC-t, 3 hátlapi és 1 szelfi kamerát, kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót és visszafelé is történő töltést kaphat. Ezeket is mindenbizonnyal valami forráskódból sikerülhetett neki kiolvasnia. Ti várjátok már a 2019-es Mi A-szériát?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.