Hirdetés

Május 21-én fogja hivatalosan is bemutatni idei csúcsmodelljeit a Honor, melyek a Honor 20 és 20 Pro nevet viselik magukon. Most az alap modellről derült ki néhány információ.

A most kikerült képek megerősíteni látszanak a korábban kikerült információkat. Mind a két modell 4 kamerát kaphat a hátlapon, viszont funkciók terén lesznek különbségek. Úgy tűnik, hogy a normál verzió 6,26 hüvelykes IPS panelt kap, az oldalán lesz elhelyezve az ujjlenyomat-olvasó és az előlapi kamera a View20-hoz hasonlóan a képernyőbe vágott lyukban lesz található.

A fő kamera egy 48 MP-es IMX586 lehet, mellette egy széleslátószögű és két 2 MP-es szenzort találhatunk, ezek közül az egyiket makró fotók készítésénél használhatjuk, a másik egy ToF szenzor lehet.

A Kirin 980-as processzor mellett 6 GB memória és 128 GB tárhelyet tudunk majd használni, a futtatott rendszer pedig Android 9.0 Pie alapokon Magic UI 2.1-es felület. 22,5 W-tal tudjuk majd tölteni a 3750 mAh kapacitású akkumulátort, illetve két színben: feketében és kékben várható. Árakról egyelőre nincs információnk, de május 21-én minden kiderül.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.