A Samsung szokásához híven az aktuális csúcskészülékből készít limitált kiadású változatokat és most a 2018-as, Phjongcshangban megrendezésre kerülő téli olimpiai játékok tiszteletére készült egy egyedi Galaxy Note8.

Ahogy az szokott lenni, a telefon specifikációiban nem tér el a többitől, de külsőre, csomagolásra és egyéb szoftveres tartalmakban különbözik. A készülék üveg hátlapja hófehér, ahol arany színben láthatjuk az öt karikát és a Samsung feliratot. A fém keret és az S-Pen gombja és vége is arany színű, viszont a mobil előlapja fekete.

A Samsung 4000 olimpiai kiadású Note8-at oszt szét az atléták és a munkatársak között. Minden paralimpiai résztvevő kap a készülék mellé egy tokot a paralimpiai játékok logójával.

Mivel a Samsung már évtizetek óta az Olimpia támogatója, ezért a különleges kiadás egyáltalán nem meglepő, sőt már-már szokássá vált. A Samsung ezt valószínűleg nem fogja értékesíteni és kizárólag a résztvevők fognak belőle kapni.

Hirdetés
FORRÁSEngadget
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Sziasztok,samsung s6 telefont hasznalok,erdemese lecserelni xiaomi mi a1re,nekem a legfontosabb a kijelzo es a kamera,tartok xiaomitol hogy ezen a teren meg mindig jobb az s6.Erdemese meg s7edget megvenni?

Comments are closed.