A Samsung múlt héten dobta piacra a Galaxy Note8-at, ami elképesztően erős modell lett, bár tény, talán egy kicsit érződik rajta a visszafogottság is, gondoljunk itt elsősorban az akkumulátor kapacitására. Ennek ellenére az egyik brit áruház szerint már most 30%-kal többen rendelték elő, mint anno a Note7-et.

Pedig nem olcsó a készülék, itthon 334 990 forintba fog kerülni, ami mellé jár egy DeX dokkoló is, már ha valaki most leadja az igényét a telefonra. Az üzlet szerint egyébként a vásárlók nagy számban vágynak a komolyabb, vastagabb, strapabíróbb tokokra, egyáltalán nem a szép vagy csak éppen védő megoldásokat részesítik előnyben.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

2 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Nem szokásom hosszú idézeteket beszúrni, de az alábbinak csak egyben van értelme:

  „a vásárlók nagy számban vágynak a komolyabb, vastagabb, strapabíróbb tokokra, egyáltalán nem a szép vagy csak éppen védő megoldásokat részesítik előnyben”

  Tehát ismét bebizonyosodni látszik, hogy a „minél karcsúbb” filozófia hidegen hagyja a végfelhasználókat! (többek közt engem is)
  -Mennyivel lehetne pl. nagyobb kapacitású akkut beletenni, ha csak 1-1,5mm-el lenne „erősebb” a készülék és minden mást meg belül lehetne gumi tokozni, hogy esélye se legyen semminek megmozdulni, ha mégis a gumi elnyeli az energia jó részét!!!

  Nem feltétlen tartozik ide, de pl.:
  – Meg tudja valaki mondani a dual sim-es készülékekben a gyártók miért gondolják, hogy aki 2 sim kártyát szeretne/kénytelen használni nem akarja bővíteni a tárhelyet ?!?!?!?!?!?!?!

 2. Teljes mértékben egyetértek veled. Amilyen magas lett a készülék, simán megcsinálhatták volna 16:9 képarányra, plusz vastagságban 1-1.5mm és már van is egy fasza telefon amihez van toll is, plusz elfér benne mondjuk egy 4500mAh akku. az üveg helyett nyugodtan használhatnának valami ellenállóbb anyagot is hátul, és akkor nem érdekelne, hogy 350ezerért árulják. Így ebben a formájában engem nem érdekel, pedig már le kéne cserélnem a note 4-et.

Comments are closed.