A Samsung a Galaxy S8 és S8+ mellett mutatta be a DeX-et, ami ugyebár az asztali élményt lehetővé tevő dokkoló egység, melyet mi is leteszteltünk.

Egy promóciós poszterből kiderül, hogy a Samsung Galaxy Note8, amit ma fognak bemutatni, támogatni fogja a DeX-et, hovatovább Európában vélhetően az előrendelők ingyen kapnak egy ilyet a Note8 mellé. Legalábbis Olaszországban biztos, de ha már ott igen, akkor szerintünk máshol is, de ez nyilván ma fog kiderülni.

A képen az is látható, hogy az előrendelés szeptember 14-én ér véget, a hírek szerint szeptember 15-től már kapható lesz. A DeX Station jelenleg 35.000 Ft-ba kerül, a Samsung Experience Store oldalára véletlen felkerült (azóta törölt) információk szerint a Note8 maga pedig 330.000 Ft környékén lesz.

A gyártó Amerikában 256 GB-os microSD-t vagy 360 fokos kamerát (Gear 360) ad ajándékba, Dél-Koreában vélhetően lesz egy 256 GB-os tárhelyű modell is, ami elérhető lesz Kínában is. A 64 GB-os Note8-hoz az anyaországban egy Gear VR vagy egy 5100 mAh kapacitású power bank, a 128 GB-os modellhez a hírek szerint egy AKG bluetooth hangszórót fognak kapni az előrendelők.

A magyarországi érdekeltségű dolgok is ki fognak ma késő délután derülni.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. lehet tudni hogy végül Magyarországon bármiféle bármi előrendelői akció volt(van)-e?

Comments are closed.