A francia Archos termékeiről korábban már láthattatok tartalmakat a csatornánkon, illetve itt a weboldalon is. Tabletekről eddig nem nagyon volt videónk, azonban ezt a csendet most megtörtük, ugyanis összesen három tablet érkezett hozzánk az Archostól. A tabletekről itt szöveges formában csak néhány gondolatot ejtenénk, a videóban láthatóak és hallhatóak az érdekesebb részletek.

Az Archos Access 70 3G egy belépőszintű táblagép a maga 7 hüvelykes TN paneljével és kb. 20.000 Ft-os árcédulájával, gyerkőcnek első tabletnek kiváló lehet, ha a szülő nem szeretne sokat költeni. Az Archos 80 Oxygen kétszer annyiba kerül, azonban jobb is mint az Access 70. Az alumínium hátlappal és IPS kijelzővel felszerelt tablet 8 hüvelykes képátlóval rendelkezik, tárhelye pedig 32 GB, ami úgy gondolom, hogy elegendő lehet a mindennapok során.

Kicsit kilóg a sorból, de pont emiatt érdekes az Archos Sense 101X. A 10 hüvelykes tablet rugged kialakítással bír, ennek köszönhetően IP54-es szabványnak megfelelően fröccsenésálló és igen jól bírja az eséseket is. Hardveresen nem sok különbség tapasztalható közte és a 80 Oxygen között, azonban azok számára jobb választás lehet a 62.000 Ft-os tablet, akik strapabíróbb megoldást keresnek.

Az Archosnak persze nem csak ez a három tablete van, azonban mi ezzel a hárommal szerettük volna megismertetni veletek a vállalat portfólióját, ha érdekel a teljes paletta, akkor KATT IDE.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.