Hirdetés

A Sony javában készül a berlini IFA bemutatóra, korábbi pletykák is alátámasztják, hogy két készüléket is bemutathat a gyártó.

Az egyiket Xperia XR (vagy XZ) névre kereszteltek, míg a másikat Xperia X Compact néven mutathatják be, mely nevéből is adódóan a Z5 Compact utódja lehet az X termékcsaládon belül.

Xperia XR renderkép
Xperia XR renderkép

Előbbi készülék az F8331 modellszámot viseli és a legtöbb forrás alátámasztja, hogy 5.2 inches kijelzővel, 4 GB RAM memóriával, 23 megapixeles lézeres autófókusszal megtámogatott kamerával és 13 megapixeles előlapi lencsével érkezik.

Xperia X Compact kiszivárgott fotó
Xperia X Compact kiszivárgott fotó

Eközben az Xperia X Compact-ról azt tudjuk, hogy 4.6 inches kijelzője lehet és 2.700 mAh kapacitású lesz az akkumulátora. Több infónk nincs róla, de ha találgatni kéne, akkor szerintünk Snapdragon 820 kerül a kisebb verzióba is és 3-4 GB RAM memória, illetve mindkét modell USB Type-C porttal várható.

A Sony meghívóját már megkaptuk a sajtóeseményre, elsőkézből értesülhettek majd az újdonságokról. Az esemény szeptember 1-jén lesz 13:00-tól.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.