A Samsung kiküldte a meghívókat a június 2-án, New York városában megrendezésre kerülő médiaeseményére. Azt noha nem tudjuk, hogy mit fognak bemutatni, azt viszont igen, hogy a 37 éves DJ, Diplo lesz a sztárvendég.

A Samsung meghívója a június 2-ai eseményre
A Samsung meghívója a június 2-ai eseményre

A Samsung meghívóján a következő felirat áll: “Go. Move. Explore. Create with Galaxy.” Mivel nem volt egyetlen nagyobb szivárgás sem, ami erre az eseményre utalt volna, így nem valószínű, hogy a következő Galaxy Note-t fogjuk látni. Ami már valószínűbb, az a Samsung Gear Fit 2 fitneszkarpánt – ami korábban már kiszivárgott -, valamint a Gear IconX bluetooth fülhallgató, ami külön médialejátszóként is funkcionál 4 GB-os tárhelyével, továbbá mozgásadatokat is mér.

Samsung-Gear-Fit-2-leaked-press-renders (1) Samsung-Gear-IconX-1

A “Create with Galaxy” felirat felvet maga után néhány kérdést. Lehet, hogy meglep minket a Samsung és tényleg bemutatkozik az új Note, de lehet az is, hogy csak egy S-Pen-t kapunk, ami minden Samsung készülékkel kompatibilis lesz. Esetleg új szoftvercsomagot kapunk, ami kifejezetten a produktivitást szolgálja? A meghívó alján található “work together to create a Galaxy of Possibility” felirat azt sugallhatja, hogy a Samsung valamilyen cross-platform megoldáson is dolgozik, hogy a készülékek együtt tudjanak működni.

Mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket és természetesen beszámolunk, ha tudunk valamit.

Hirdetés
FORRÁSAndroidAuthority
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.