Hirdetés

Ahogy korábbi beszámolónkban említettük, az új Samsung phablet előrendelése augusztus 16-án indul és 31-ig tart. Nos, elérkezett a nap és már rendelhető is a készülék pontosan annyiért, amennyit mi is hallottunk a magyarországi termékmenedzsertől.

samsung-galaxy-note7-tech2 (9)A Samsung Galaxy Note7 legnagyobb újdonsága az írisz-szkenner, mellyel még biztonságosabban és gyorsabban oldhatjuk fel készülékünket. A Galaxy S7 családot kiegészítve a Note7 is vízálló, hasonló dizájnt kapott, ugyanazzal a hardverrel, mindössze annyi különbséggel, hogy van benne egy plusz chip, amivel a készülék HDR minőségben adja vissza a tartalmakat. Ezenfelül a Note7 az első Samsung okostelefon USB Type-C csatlakozóval.

samsung-galaxy-note7-tech2 (15)A Note7-hez (ahogy mondta a Samsung Magyarország termékmenedzsere, Kenyeres Tamás) az előrendelési időszakban mindenkinek jár egy új Gear VR, szóval ha Note7-re vágysz, most ingyen a tiéd lehet a kb. 25-30 ezer forintos virtuális valóság tartozék.

A phablet 289.990 Ft-ért 2 év gyártói garanciával három színben rendelhető meg többek között az Extreme Digital weboldalán, de a MediaMarkt oldalán is rendelhető (bár ott nem látom feltüntetve az ajándék Gear VR-t)

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.