Azt már tudjuk, hogy a Samsung Galaxy A3 (2016) és A5 (2016) is megkapja idén év elején az új Android 7.0 Nougat rendszert, azonban már kicsivel több információnk van.

Egy ausztrál szolgáltató, az Optus elkezdte tesztelni a frissítést néhány héttel ezelőtt a Galaxy A5 (2016)-on, de házon belül a Samsung is már teszteli a Galaxy A5 (2016) és Galaxy A3 (2016) modelleken. Mindkét készülék már felbukkant a GFXBench oldalán Android 7.0 Nougat-ot futtatva.

Ez már egy jó jel, hogy a fejlesztési fázison túl vannak és már tesztelik az új rendszert az A-szériás mobilokon, így aki ilyen készülékkel rendelkezik, az lassan, de kezdhet örülni 😀

Az szinte biztos, hogy első körben a Galaxy S7 és S7 edge modellek fogják megkapni a Nougat frissítést, a Samsung ígérete szerint január végéig megérkezik a tavalyi flagshipekre, vélhetően ezután kapja meg a Galaxy A3 és A5 (2016). Ha ez igaz, akkor kb. egy hónapot kell még várni.

A többi modellt illetően csak annyit tudunk, hogy a Galaxy S6, S6 edge, S6 edge Plus és Note5 készülékekre is készül a Nougat, valamikor 2017 Q1-es időszakában jelenhet meg, de konkrétat nem tudunk, illetve arról sem, hogy más modelleknél mi a helyzet.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.