Hirdetés

A Huawei a Mobile World Congress-en az idei évre szánt P-szériás flagshipek mellett bemutatja a Watch 2-t Android Wear 2.0 operációs rendszerrel, illetve a Honor termékek közül láthatunk egy 360 fokos kamerát, valamint a Honor 8 Pro-t.

Evan Blass tegnapsem unatkozott, Twitteren tett közzé egy képet a Huawei P10-ről. Igen jó minőségű fotóról beszélünk és minden szögből láthatjuk (kivéve alul és felül). Sokak bánatára a kijelző alá került a Home gomb, a hátlap széle kicsit lekerekített, viszont alapvetően ugyanaz a formavilág jellemzi, mint a P10-et.

Specifikációit tekintve 5.2 inches FHD kijelzőt, Kirin 960 chipsetet, 4 GB RAM-ot és 32/64 GB belső tárhelyet kaphat, viszont várhatóan lesz 6 GB RAM / 128 GB tárhelyű modell is. A Huawei P10 Plus 5.5 inches lesz és ívelt kijelzőt kaphat, itt marad a hátlapon az ujjlenyomat-olvasó.

Huawei P10 Plus

A Huawei Mate 9-nél debütált az EMUI 5.0 felület, most pedig a P10-nél jön az EMUI 5.1, erről hivatalos anyag is tanúskodik. Az új verzióban minden bizonnyal lesznek optimalizációval kapcsolatos fejlesztések, illetve hibajavítások, de azt nem tudni, hogy funkcionalitásban lesz-e változás.

Az új mobilok és okosóra mellett a Honor termékek közül láthatjuk majd a Honor VR Camera-t, ami egy 360 fokban rögzíteni képes kütyü, hasonló megoldás, mint a Samsung Gear 360. A mobilunk USB portjához lehet majd csatlakoztatni, így 360-ban tudunk fotózni, illetve közvetíteni. Több információnk nincs, de mindent megtudunk február 26-án.

Hirdetés
FORRÁSAndroidCentral
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.