A legtöbb gyártó mostanra leszokott arról, hogy aktuális csúcsmodelljéből egy kompakt méretű, többé-kevésbé lebutított kivitelt is készítsen. Az LG még szeretné ezt az utat járni, így felröppent a friss pletyka, hogy jön a G6 Mini. Ezt ráadásul nem más, mint a szivárogtatásokról híres Evan Blass közölte Twitter csatornáján. Mi több, rögtön azt is elárulta, hogy nem is G6 Mini néven kerül majd piacra az újdonság, hanem Q6-nak fogják hívni és M700-as belső számozással kerül az amerikai hírközlési felügyelet, az FCC asztalára bevizsgálás gyanánt.

Néhány műszaki adatot is megosztott követőivel, miszerint a Q6-ban 3 GB RAM lesz és megmarad a 18,5:9 arányú kijelző is. Ennek méretéről egyelőre csak találgatások vannak, korábban a TechBuffalo írt arról, hogy 5,4 hüvelykes lesz, ami 80% feletti kijelző/előlap arányt sejtet. Ezen felül a hátlapra csak egy kamera kerül, 13 megapixeles felbontással, ugyanakkor egy szó sem esik például arról, hogy milyen chipset üzemel a burkolat mögött. Akár G6 Mini, akár Q6 néven jön majd, a megjelenés dátuma és a várható ár egyelőre nem ismert.

Hirdetés
FORRÁSUbergizmo
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.