A Huawei idén áprilisban dobta piacra az Enjoy 7 Plust. Úgy tűnik, a vállalat erősíti a PSmart vonalát, ugyanis Evan Blass posztolt Twitterén, melyben vélhetően az Enjoy 7 Plus utódjáról, a Huawei Changxiang 7S-ről láthatunk képeket és specifikációkat. A készüléket nevezhetjük akár Huawei Enjoy 7S-nek is.

Evan Blass szerint a készülék egy 5,65 hüvelykes, 18:9-es képarányú, 1080 x 2160-as felbontású LCD-kijelzővel rendelkezik majd, valamint egy Kirin 659 chipset foglal majd helyet benne. Ami a memóriát illeti, 3 GB / 32 GB, valamint 4 GB / 64 GB változatokban vásárolható majd meg a telefon. A készülék hátlapján egy 13 MP + 2 MP-es dupla kamerát láthatunk a kép alapján, az előlapi kamerája 8 megapixeles lesz. Emellett 3000 mAh-s akkumulátort kaphat majd a Huawei Enjoy 7S, valamint Android Oreót futtat majd.

Árakról és a megjelenés dátumáról még nincsenek információk, de nem kizárt, hogy a 2018-as CES-en mutatkozik be, amelyet 2018. január 9 és 12 között rendeznek meg Las Vegasban. Az Enjoy szériát nem kifejezetten Európába szánja a Huawei, de láthatjuk ezt a készüléket más néven is a közeljövőben megjelenni.

Hirdetés
FORRÁSAndroid Authority
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon:

1 hozzászólás

Comments are closed.