A Huawei október 16-án fogja leleplezni új Mate 10 termékcsaládját, mely az eddigi hírek szerint 4 telefont fog magába foglalni. Néhány Huawei telefon meg fogja kapni az Oreo frissítést, az elsők között a Mate 9 lesz.

A Mate 10 azonban várhatóan alapból az Android 8.0 Oreo verzióval érkezik, illetve a felület verziószáma is ugorhat 5.1-ről 6.0-ra. Az XDA-n bukkant fel egy képsorozat, mely a Huawei Mate 9-ről készült, ami az új verziót futtatja.

A bal oldali fotón a navigációs sáv beállításait láthatjuk, ahol el is tudjuk majd tüntetni azt és felfelé legyintéssel hívhatjuk majd elő. A második fotón az látható, hogy a kijelző felbontása állítható lesz (vagyis inkább a tartalmak renderelésének felbontása), választható lesz a 720p vagy az 1080p. Akik nem szeretnék használni a navigációs sávot, azok egy lebegő gomb segítségével elérhetik a sáv funkcióit gesztusokkal vezérelve, ahogy a képen is látszik.

Természetesen sok minden mást is tartalmazni fog az új frissítés, a részletekért látogass el az XDA oldalára.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.