Egy teljes év ugyan nem telt el a Razer Phone bejelentése óta, azonban a vállalat úgy érezte, hogy megérett a készülék a vérfrissítésre. Min Liang Tan, a Razer vezérigazgatója tegnap hivatalosan is leleplezte a Razer Phone 2-t.

Az első generációban rengeteg szerethető tulajdonság volt, gondoljunk csak a két, méretes hangszóróra, a csúcsteljesítményre és a nem elhanyagolható, 120 Hz-es kijelzőre. A Razer ezeken nem változtatott, maximum továbbfejlesztette őket.

Az előlapon továbbra is egy 16:9-es képarányú, 5,7 hüvelykes, 1440 x 2560 pixel felbontású IGZO IPS LCD kijelzőt fogunk találni, viszont a fényerőt megduplázták és ahogy mondottam, a 120 Hz-es képfrissítés továbbra is adott. Mindkét oldalon Gorilla Glass 5 üveg védelemmel találkozunk, ennek köszönhetően elérhető lett a vezeték nélküli töltés, valamint az IP67-es vízállóságot is megoldották úgy, hogy ez nem ment a hangszórók minőségének rovására.

Ha teljesítmény, akkor természetesen Snapdragon 845-ről beszélhetünk, mellé 8 GB RAM és 64 GB belső tárhely jár, a bővíthetőség most sem maradt el. A kamerákon is javítottak, az értékek nem változtak, azonban a szenzor új. Az előlapon egy 8 MP-es, f/2.2 rekeszértékű kamerát találunk, a hátlapra pedig két darab 12 MP-es egység került, a fő kamera f/1.8-as rekeszt, optikai képstabilizálást és dual pixel AF-t kapott, az f/2.6-os telefotó lencsével pedig 2x-es optikai zoomra vagyunk képesek.

Az Android 8.1 Oreo rendszerrel érkezett Razer Phone 2 akkumulátora továbbra is 4000 mAh kapacitású, illetve továbbra is támogatott a 24W-os QC4.0+ gyorstöltés. Az RGB színekben világító Razer logóval felszerelt csúcstelefont október 11-től lehet előrendelni, az ára pedig 799 dollár, ami átszámolva nagyjából 225.000 Ft-nak felel meg.

Hirdetés
FORRÁS9to5google
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.