Lássuk be, az LG G5 hiába nem rossz készülék, azonban az eladások nem ezt mutatják. Sajnos a konkurens gyártók készülékei rendre elcsábítják az LG-től a potenciális vásárlókat. Ez sajnos valahol érthető, hisz akkora hype nem övezte a készüléket, csak a bemutató után, azonban a marketingben a Samsung és a Huawei maga után utasítja a gyártót. Bár a G3 és G4 után nagyot szerettek volna újítani, rögtön két dolgot is behoztak: moduláris kialakítást (melynek köszönhetően a cserélhető akkumulátor is megmaradt, ám a powerbankok világában teljesen felesleges szerintem) és két kamerás megoldást. A két kamera jelen esetben a széles látószögért felelős, de akkora sikert nem aratott, mint a Huawei P9.lg-rolling-bot-2

Egy új koreai forrás szerint, a gyártó elhagyhatja a Friends-t a következő csúcsmodelljének bemutatásakor, melyek szintén nem arattak nagy sikert, annak ellenére, hogy sokan nagy potenciált láttak benne, azonban igencsak borsos áron váltak volna elérhetővé. Ami még vélhető, hogy nem csak a kiegészítők kerülnek kivezetésre, de a moduláris kialakítástól is megválhat az LG a G6-nál. Még a bemutatásakor is megemlítették, hogy nem csak az a kettő modul lesz elérhető hozzá, de külsős gyártók is fejleszthetnek hozzá. Hát nem lett igaz.

A legújabb LG V20 sem kapott moduláris kialakítást, bár nem is a G-családba tartozik, de azért jól mutatja mire számíthatunk a következő évben a dél-koreai gyártótól. Vélhetően a G6 is a tavaszi MWC-n mutatkozhat be, Barcelonában. Reméljük tényleg előállnak valami újdonsággal, amiért érdemes lesz őket választani, mi már várjuk és ti?!

Hirdetés
FORRÁSGsmArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook